Vi är ett företag som brinner för 
teknik
 och design.

Som distributör på den svenska marknaden av främst KNX-automationslösningar och belysning har vi noga valt ut tillverkare som håller de höga krav vi ställer. Förutom hållbarhet och kvalité håller även våra produkter högsta nivå när det kommer till design. Därav kan vi erbjuda tekniska lösningar för att förenkla och förbättra er vardag i hemmet eller på kontoret samt erbjuda ett utseende som klär omgivningen.

Vårt mål är att erbjuda innovativa lösningar för alla typer av byggnader där teknik och design går i symbios. Stockholm är vår utgångspunkt men vi finns tillgängliga för alla inom Sveriges gränser samt att vi levererar över hela Sverige.

Med en lång erfarenhet och kunskap erbjuder vi vår support i projekt från start till slut där inget projekt är för stort eller för litet. Vi samarbetar med arkitekter, inredare, systemintegratörer, installatörer och elkonsulter. Har ni ett kommande projekt där ni finner våra produkter intressanta, hör av er till oss för att boka in en produktvisning.

Drömmer ni om en energieffektiv byggnad med smart teknologi och styrning? Behöver ni hjälp i ett kommande projekt men inte vet vart ni ska vända er?
Kontakta oss så ser vi till att ni hamnar i rätt händer.
Vill ni titta och känna på produkterna, då är ni välkomna att boka in ett möte med oss.