Material & finish

Vid val av material och ytbehandlingar strävar vi efter högsta kvalitet för ett utmärkt resultat som förstärker produktens design och säkerställer dess hållbarhet.
Speciella materialeffekter och harmoniska taktila egenskaper kompletterar bilden av inredningen och förbättrar den övergripande designen.

Plast

Plast, ett hållbart och mångsidigt material.
En rad klassiska färger som kompletterar enkla och väsentliga miljöer. Finns i 3 standardfärger och 6 färger på begäran för horisontella och vertikala applikationer.

White

Silver

Intense Black (RAL 9005)

Metal

Oöverträffad materialitet.
Fem olika deklinationer för ett starkt karakteristiskt material. Fem sätt att tolka metall efter smaken i varje miljö och göra smarthome-enheterna till en integrerad del av inredningen och en länk mellan inredning och teknik. Färglösningar i fem olika förslag som kan användas individuellt eller kombineras för en mix och match-effekt. Finns i fem färger för horisontella och vertikala applikationer.

Aluminium

Titanium

Carbon

Nickel

Brass

Metal HT

Lys upp ditt hem.
METAL HT av Ekinex är en ny värld att upptäcka, där valet är att vara omgivningens protagonister. Varför HT? Bakom en enkel akronym döljer sig faktiskt en fantastisk forskningsväg, varken trivial eller enkel. En process gjord av High Tech & High Touch, där metallbearbetningskromatiska processer utvecklas i en kombination av högteknologi av innovativa tekniska processer och hög mänsklig beröring. Produkter utformade och skapade efter en harmonisk stilistisk linje, arbetar med detaljer, så att interaktionen med omgivningen blir vacker, ren och viktig. Finns i fyra färger för horisontella och vertikala applikationer.

Chrome

Copper

Champagne

Black Metal

Fenix NTM

Nanotech matt material
FENIX NTM® – ett superopakt nanoteknikmaterial – är en innovativ inredningsprodukt som kombinerar eleganta estetiska lösningar med toppmodern teknisk prestanda. Den yttre ytan involverar användningen av nanoteknik och den kännetecknas av nästa generations akrylhartser, härdade och fixerade med Electron Beam Curing-process som öppnar nya vägar inom inredningsområdet. Med låg ljusreflektivitet är dess yta extremt ogenomskinlig, anti-fingeravtryck och har en mycket behaglig mjuk touch. Finns för alla serier i ’NF, DEEP och SURFACE version. Avancerad teknik för inredning. Det som slår dig vid första anblicken med Fenix ​​är dess extremt matta yta. Dess yta är uppbyggd av ett nätverk av korsade polymerer med ett eget minne, vilket gör det möjligt för den att termiskt reparera ytmikrorepor. Med värme kan faktiskt små repor tas bort, vilket återställer ytan till sitt ursprungliga utseende.
Fenix ​​NTM®, svarar på två viktiga trender inom inredning: smarta material och extremt matta ytor. Finns i nio färger för horisontella och vertikala applikationer.

White Malé

Beige Luxor

Beaver Ottawa

Grey Efeso

Grey London

Grey Bromine

Green Commodore

Cocoa Orinoco

Black Ingo

Varför välja Fenix NTM?

Nedan kan ni se en massa fördelar med detta fantastiska material